Hardy Holm -  Huvudinstruktör

Jag började träna Goju-Ryu för drygt 40 år sedan. Under olika perioder i livet har jag försökt utöka mina kunskaper om andra kampformer, i första hand Ju Jutsu och Aikido, men även Thaiboxning, FMA och Judo har varit spännande att bekanta sig med. På senare år har intresset för kobudo (vapenträning) vuxit, och även om det inte är en del av den ordinarie träningen försöker jag dela med mig av det jag lärt mig några gånger per termin.  Även om jag har fascinerats av andra kampformer har jag alltid haft mitt hjärta i Goju-Ryu. Framför allt på grund av tempoväxlingarna från det brutalt effektiva (go=hårt) till det mer mjuka och följsamma (ju=mjukt). 

Jag arbetar heltid med IT, men övrig tid handlar i stor utsträckning om träning. Som tur är delar både min kärlek och min son intresset för kampkonst i samma utsträckning som jag, vilket gör att vi får mycket värdefull tid tillsammans.

Du är alltid välkommen att besöka och träna med oss, vare sig du bara är nyfiken på vad vi gör, på genomresa eller vill träna med oss som medlem i föreningen.

Välkommen till Trosa Karateklubb

Kom och hälsa på oss och ta del av en härlig stämning. Barn och vuxna tränar tillsammans vilket ger ett perfekt tillfälle att samla hela familjen kring ett gemensamt intresse.

Klubben startades 2003 på initiativ av några föräldrar vars barn ville träna kampsport. Att inget fanns på orten hindrade inte att man såg till att få dit en skola. Allt från första träningstillfället har intresset varit enormt och vi är idag nära 100 personer som tränar i tre olika grupper.

Vi har nybörjarintag både på höst- och vårterminen. Alla är välkomna att provträna!.

Vi finns i Vitalisskolans gymnastiksal (tisdagar) samt Hedebyskolans gymnastiksal (torsdagar och lördagar)

Hitta till Vitalisskolan, Trosa | Hitta till Hedebyskolan, Vagnhärad

 

Vårterminen 2020 startar torsdagen den 9 januari
(Arnis startar lördagen den 11 januari)

Träningstider:

Tisdagar:  
19:00 - 20:00   Nybörjare samt mellangrupp (till 7 kyu/mon)
20:00 - 21:00   Avancerade (6 kyu/mon +)

Torsdagar:   
19:00 - 20:00   Nybörjare samt mellangrupp (till 7 kyu/mon)
20:00 - 21:00   Avancerade (6 kyu/mon +)

Lördagar:
10:00 - 11:00   Arnis/Eskrima (fr. 15 år)   
11:00 - 12:00   Avancerade (6 kyu/mon +)

Välkommen till Mariefreds Karateklubb

Trots att Mariefred är ett litet samhälle, även om man räknar in Stallarholmen och Åkers Styckebruk, så är kampsport populärt.

I Mariefreds omnejd hittar du bl.a. MMA, Ju Jutsu, Taekwondo, brottning med flera. Är du intresserad av att prova på så rekommenderar vi att du tar dig tid att besöka de olika föreningarna och se vad som passar just dig.

Vi tränar barn och vuxna tillsammans och delar upp grupperna när det behövs. Vi är ett glatt sällskap med ca 70 aktiva fördelade på tre grupper och är ungefär lika många tjejer som killar i åldrarna 9 - 50 år. Mariefreds Karateklubb startade sin verksamhet 2002.

Oavsett om du har tidigare erfarenhet eller är helt nybörjare hoppas vi att du ska finna glädje och utmaning i vår träning.

Det enda du behöver för att träna är ett par långa gymnastikbyxor och en T-shirt. Vi tränar barfota och givetvis får du provträna innan du bestämmer dig.

Vi rekommenderar en lägsta ålder på nio år (något lägre om någon förälder är med och tränar)

Vi håller till i Mariefredsskolans nyaste gymnastiksal. Hitta till Mariefredsskolan


Vårterminen 2020 startar onsdagen den 8 januari
(Arnis startar lördagen den 11 januari)

Träningstider:

Måndagar:  
19:00 - 20:00   Nybörjare samt mellangrupp (till 7 kyu/mon)
20:00 - 21:00   Avancerade (6 kyu/mon +)

Onsdagar:  
19:00 - 20:00   Nybörjare samt mellangrupp (till 7 kyu/mon)
20:00 - 21:00   Avancerade (6 kyu/mon +)

Lördagar:    
14:00 - 15:00   Arnis/Eskrima (fr. 15 år)   
15:00 - 16:00   Avancerade (6 kyu/mon +)

Söndagar
15:00 - 16:00   Yoga med Maria Bjelikj