Hardy HolmJag började träna Goju-Ryu för drygt 35 år sedan. Under olika perioder i livet har jag försökt utöka mina kunskaper om andra kampformer, i första hand Ju Jutsu och Aikido, men även Thaiboxning, FMA och Judo har varit spännande att bekanta sig med. 

På senare år har intresset för kobudo (vapenträning) vuxit, och även om det inte är en del av den ordinarie träningen försöker jag dela med mig av det jag lärt mig några gånger per termin.  Även om jag har fascinerats av andra kampformer har jag alltid haft mitt hjärta i Goju-Ryu. Framför allt på grund av tempoväxlingarna från det brutalt effektiva (go=hårt) till det mer mjuka och följsamma (ju=mjukt). 

Jag arbetar heltid med IT, men övrig tid handlar i stor utsträckning om träning. Som tur är delar både min kärlek och min son intresset för kampkonst i samma utsträckning som jag, vilket gör att vi får mycket värdefull tid tillsammans.

Du är alltid välkommen att besöka och träna med oss, vare sig du bara är nyfiken på vad vi gör, på genomresa eller vill träna med oss som medlem i föreningen.